Aik Kramer
There are no translations available.

Beroep: beleidsbemiddelaar

Achtergrond: bestuursrechtjurist

Aik Kramer (1980) is sinds 2008 werkzaam als beleidsbemiddelaar. Ook heeft hij gewerkt als bestuursrecht-advocaat, consultant en adviseur voor overheden. In 2015 publiceerde hij het boek 'Beleidsbemiddeling - een praktische oplossing voor maatschappelijke conflicten' (Sdu).

Aik werkt zelfstandig vanuit zijn bedrijf Kramer Beleidsbemiddeling. Hij is associate bij AT Osborne - adviseurs in ruimtelijke ordening en mede-oprichter van de Socioneers - een organisatie gespecialiseerd in het realiseren van digitale participatie-platforms.

Als beleidsbemiddelaar onderschrijft hij het MGA-gedachtegoed en maakt hij dankbaar gebruik van MGA-technieken en vaardigheden. Hij is lid geworden van het MGA-netwerk om nieuwe inzichten op te doen, kennis te delen en ook om in contact te staan met gelijkgestemde zielen.

Over het boek 'Beleidsbemiddeling':

“Het is een aanrader voor alle bestuurders die tijdens de uitvoering van hun beleid stuiten op weerstand en problemen en een praktische gids voor de beleidsbemiddelaar.”

-Machteld Pel, voormalig bestuursrechter en mediator

“Beleidsbemiddeling is iets wat je als gemeente wil doen. Het wordt door inwoners en ondernemers zeer gewaardeerd! Aik Kramer is niet alleen een goede beleidsbemiddelaar maar ook een goede schrijver. Hij slaagt er in te boeien en te (ver)binden.”

-Niek Meijer, burgemeester gemeente Zandvoort

 

Weblog Larry Susskind

larryThe Consensus Building Approach - Bezoek Larry Susskind's blog op BLOGSPOT.

Environmental Policy and Planning

Contact

0031 (6) 55 68 65 31  of  0031 (6) 17419411


E-mail: info@mga-netwerk.nl